Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

facebook και αηδιες

"Στελέχη της CΙΑ, του FΒΙ και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έρχονται με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα τις ερχόμενες ημέρες για να συμμετάσχουν σε κλειστό συνέδριο με θέμα την... ενδυνάμωση της εθνικής ασφάλειας!

Το συνέδριο, διοργανώνουν εκπρόσωποι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με προσκεκλημένους μέλη ενός «φόρουμ» ( το άρθρο εννοεί το Glοbal Future Forum (GFF), το οποίο δημιουργήθηκε το 2005 σε συνεργασία της CΙΑ με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ)
που έχει στενούς δεσμούς με τη CΙΑ, ενώ θα υπάρχουν και στελέχη μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών. Μάλιστα ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι και η δυνατότητα εποπτείας από υπηρεσίες ασφαλείας των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Τwitter.

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης θα είναι ο έλεγχος του Ιnternet από τις υπηρεσίες ασφαλείας."

BHMA 22-10-2009

Κατά τα άλλα ο Χρυσοχοϊδης
(καθώς φιλοτεχνεί το προφίλ του «δημοκράτη»
και «αποτελεσματικού» υπουργού)
μας λέει πως θα καταργήσει τον νόμο για την «κουκούλα».
Μα μπορούσε να κάνει διαφορετικά όταν ο ίδιος τότε που ψηφιζόταν μιλούσε «πως πρόκειται για αστείες ρυθμίσεις που δεν στέκουν νομικά και προσκρούουν στην κοινή λογική»;

βρε βρεεε επιτέλους το επισημοποιούν? σώπα! wow! πότε άραγε θα μας πουν για τους μαύρους server στους οποίους έχει πρόσβαση το φαταμπουκ? χαχα

ίσως καλά μας κάνουν. να πιάσουν όλους τους κουκουλοφόρους και να τους χώσουν μέσα! (μη με πείτε και ρατσιστή τώρα...)

my website

About me

:D